't Piccolootje

Over de zaak

Al sinds 2006 kan je bij ’t Piccolootje terecht voor ovenverse broodjes, knapperige koffiekoeken, heerlijke snacks en andere lekkernijen. Dagelijks verse producten tegen een uitzonderlijke kwaliteit aanbieden is het streefdoel. 

In een moderne, maar gezellige omgeving kan je 's morgens of 's middags heerlijk vertoeven en lekker eten. De zaak is toegankelijk voor mindervaliden én op mooie dagen kan je op het terras genieten van het zonnetje. 

In 2021 werd de zaak overgenomen door Jessica, reeds eigenaar van Tearoom - Brasserie Wijnendale Station, die met eenzelfde passie en onberispelijke kwaliteit 't Piccolootje verderzet. Het aanbod wordt verder uitgebreid met lekkere pasta's en andere snacks. Bovendien lanceert Jessica bij de opening ook online bestellen en betalen. Zo kan jij eenvoudig je broodje op voorhand bestellen en hoef je niet meer in de rij aan te schuiven. 

Binnenkort krijgt ook het zonnige terras een opfrisbeurt. 

 

't Piccolootje

Team

Al van ’s morgens vroeg staat ons gemotiveerd team speciaal voor jou klaar. Stuk voor stuk hebben ze een passie voor eten en zorgen ze elke dag voor een ruim aanbod aan ovenverse belegde broodjes, koffiekoeken en snacks zodat jij kan kiezen volgens de zin van het moment.